Beste leden,

Afgelopen dinsdag hebben wij als bestuur besloten om alle activiteiten tot 1 september te annuleren. We houden ons hiermee aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM, maar houden we ook rekening met de beperkte wijze waarop de horeca haar deuren weer mag openen. Natuurlijk blijven we de ontwikkelingen nauwgezet volgen en zullen we hier naar handelen.

Wij vinden het ook erg jammer dat we nu elkaar niet zien, dus naast de voucher  die jullie afgelopen week hebben ontvangen, zijn we nog aan het nadenken voor leuke alternatieven om elkaar niet te vergeten. Mocht je een idee hebben, dan horen we dat graag!

Ook willen we jullie erop wijzen dat via de prikbordfunctie op de website, NEH talk, je elkaar nog kunt vinden om in kleine groepen af te spreken om te gaan rijden. We vragen hierbij wel nadrukkelijk af te spreken op neutrale plekken in je eigen omgeving, zo min mogelijk de uitstraling te geven dat jullie als Chapter rijden (dit voor de beeldvorming naar buiten toe) en rekening te houden met de geldende regels.

Blijf gezond en hopelijk tot gauw!

Bestuur HOG North-East Holland chapter

X