Eind mei zal een uniek H.O.G.-avontuur van start gaan, The Great Relay genaamd.

Op 26 mei slaan alle H.O.G. chapters uit de Benelux en de Scandinavische landen de handen ineen om te beginnen aan een unieke estafette. In maar liefst 46 etappes rijden zij de gloednieuwe Harley-Davidson® Pan America vanuit Luxemburg naar het noordelijkste punt van het Europese continent, de Noordkaap, en weer terug naar Kopenhagen. Een klassieke estafette, maar dan van epische proporties. En jij bent meer dan welkom om daar onderdeel van te worden.

Tijdens deze estafette is de Harley-Davidson® Pan America het stokje dat wordt overgedragen. Voor zover nu bekend zullen er twee van deze motoren meerijden, waarvan er één ter beschikking is van de pers en de andere zal worden gereden door de Chapter Director.

Op donderdag 17 juni zal het Bridge Chapter de motoren richting Borne rijden! Ons plan is om het laatste deel van deze rit gezamenlijk met hen mee te rijden.  Verwachting is om ronde de klok van 15.00 uur bij onze sponsoringdealer Oude Monnink Motors aan te komen en daar een (klein) Twents feestje te organiseren 😉

Op vrijdag 18 juni is het onze beurt om de motoren richting het Lakes Chapter te rijden. De route hiervoor is op de tekentafel klaar, maar moet nog gecheckt worden. Houdt rekening met ongeveer 180 km en vele mooie plekjes die onze omgeving rijk is! Vertrek zal rond de klok van 10.00 uur zijn.

Meer informatie over beide dagen volgt z.s.m., maar het zo super zijn dat we beide dagen met veel leden aanwezig kunnen zijn!

X