H.O.G. RELAY PAN AMERICA TOUR 

Op donderdag 17 juni ontvangen wij het estaffettestokje (de PAN America) van de leden van het Bridge chapter uit Heteren. Wij gaan hen tegemoet rijden, samen lunchen en dan het laatste deel van hun etappe samen rijden. Hiervoor verzamelen we om 10.30 uur bij het chaptercafé en rijden we gezamenlijk naar de lunchstop in Zelhem. Verwacht wordt dat ze rond de klok van 15.00 uuraankomen in Borne, waar we hen gaan ontvangen met koffie en wat lekkers.

Op vrijdag 18 juni is het onze beurt om de PAN America door te geven aan het Lakes Chapter. We moeten de motor afleveren bij café Kromme Knilles te Akkrum. Het programma voor die dag is als volgt (tijden bij benadering):
9.00 uur verzamelen bij Oude Monnink Motors
10.00 uur vertrek
11.15 uur koffiestop (met appeltaart) bij Westcord Hotel Salland in Raalte
12.00 uur vertrek
13.30 uur lunchstop bij Restaurant Hollands Venetie te Giethoorn
14.30 uur vertrek
16.00 uur verwachte aankomst
Na een rit van een ongeveer 200 km zal het Lakes Chapter bij aankomst te Akkrum e.e.a. georganiseerd hebben, maar dat zal vast en zeker goed in orde zijn!
De koffiestop wordt aangeboden door het North-East Holland chapter; de lunch is voor eigen rekening. We rijden niet als chapter terug, dus plan je eigen terugrit.

Op beide dagen zal er ook een pot staan, bij de koffie, voor een vrije gift ten bate van het goede doel van de Relay: Two Wheels for Life (https://www.twowheelsforlife.org/).

Wil je op 17 en/of 18 juni meerijden? Graag! Meld je dan even aan bij onze Assistant Director (ass.director@hog-northeastholland.nl), zodat we een beeld krijgen van het aantal deelnemers dat we kunnen verwachten.

X