Alweer 21 jaar het North-East Holland Chapter

Van de voorzitter

Beste Chaptervrienden, -vriendinnen en bezoekers van onze website,

Alweer 21 jaar het North-East Holland Chapter !!!!!

 

Waar we allen veel plezier mee hebben beleefd en dat gaan we nog jaren volhouden met elkaar. Via de website gaan we in het seizoen elke 2 weken jullie voorzien van al het nieuws d.m.v. een nieuwsbrief die dan automatisch zal worden gestuurd.

 

Wat ook erg belangrijk is dat je je eigen profiel gaat aanmaken op de website mocht je er nog niet in het smoelenboek staan. Dit omdat wij dan ook je mail adres er in hebben staan zodat alles goed verloopt en je tijdig het nieuws ontvangt. Heb je een nieuw mail adres wijzig deze dan ook tijdig. Dus bezoek ook onze website regelmatig om op de hoogte te blijven. Ook hebben we een eigen Facebook pagina waar alle nieuwtjes op worden geplaatst, dus wordt hiervan lid.
We staan vlak voor de introductie van de nieuwe 2015 modellen die wij komende week gaan bekijken in Nashville, voor meer info hierover kijk daarvoor op de website van Harley-Davidson Oude Monnink Motors, Facebook en de nieuwsbrieven hiervan. Er staan nog enkele mooie Chapter activiteiten op stapel zoals:

 

  • Den Ham weekend
  • Faakersee Oostenrijk
  • Opendag op 27 September
  • Wim Knip Ride out
  • Kouwe jatten rit
  • Diverse Ride outs

 

Natuurlijk gaan wij als Chapter actief deelnemen aan deze evenementen. Voor meer informatie raadpleeg de “Nieuwspagina” en de “Agenda” op onze de website. Je vindt hier alle informatie over de activiteiten van ons Chapter zoals:

 

  • De weekend Ride-outs.
  • Chapteravonden in ons Chaptercafé.
  • De gezellige Saturday-meetings etc.

 

Ik wil besluiten om alle Chapterleden te bedanken voor het vertrouwen dat zij gedurende het afgelopen jaar aan hun Chapterbestuur hebben gegeven. Onze speciale dank gaat weer uit naar de vele vrijwilligers die een zo belangrijke en onmisbare bijdrage hebben geleverd aan de organisatie en het welslagen van de diverse evenementen. Ik hoop dat we elkaar in goede gezondheid ook in het komende jaren verder weer dikwijls mogen treffen.

 

Ride Safe and have Fun!

Richard Oude Monnink
Director North-East Holland Chapter.

© 2018 North-East Holland Chapter Borne - Website powered by Berings ICT Diensten