Onze sponsors

Franco Teixeira B.V.

Oude Monnink Motors

Since 1966 en vanaf 1974 zijn we actief bezig met Harley-Davidson onder de naam Oude Monnink Motors aan de Rientjeshoven 18 te Borne. Dit heeft geleid tot het Authorized Harley-Davidson dealerschap voor Noord- en Oost-Nederland in 1984, waardoor we nu gezien worden als de meest complete HARLEY-DAVIDSON specialist voor de regio.
Bezoek website

HOFFSTEDDE ASSURANTIËN GLANERBRUG

Al sinds 1952 staat de naam Hoffstedde in Glanerbrug, Enschede, Losser en ver daarbuiten voor persoonlijke dienstverlening op het gebied van verzekeringen. Door de jaren heen zijn onze werkzaamheden steeds verder uitgebreid zodat u tegenwoordig ook voor hypotheken en overige vormen van financiële dienstverlening bij ons terecht kunt.
Bezoek website

EAGLE RIDER

Het begon toen de collega's werkzaam bij een AT&T bedrijf, Chris McIntyre en Jeff Brown, verlof wilden nemen van hun banen en reizen door Amerika op Harleys. Geen van beiden had motoren toentertijd dus probeerden ze hen te huren. Toen ze erachter kwamen dat er geen motorverhuurders waren, ging er een lampje branden; zij zagen vraag, maar geen aanbod!
Bezoek website

AUTOSCHADE RIJSSEN

Egbert Schreurs auto's, onderdeel van ASR-auto's is al sinds 1980 actief in de autobranche. Door de jaren heen is er een specialisatie geworven voor met name de "kleine merken en Types maar ook tal van andere merken worden verkocht door Egbert Schreurs auto's. Een vrij universeel autobedrijf welke dankzij zijn eenvoud en goede kwaliteit een zeer breed assortiment heeft.
Bezoek website

VAN HEEK AUTOSCHADE HERSTEL

STEGEMAN HOORTECHNIEK

Stegeman Hoortechniek is een speciaalzaak voor alles op het gebied van horen en heeft al meer dan 55 jaar ervaring in het aanpassen van hoortoestellen, wat al 3 generaties teruggaat in de tijd. Bij ons kunt u terecht voor de juiste hooroplossing (jong en oud), samen met u kijken we welk hoortoestel of accessoire het beste bij u past.
Bezoek website

BetonWerkenNederland B.V.

Betonwerken Nederland BV is een jonge organisatie, maar met ontzettend veel ervaring.De kracht van onze onderneming is dat er van de 3 tallige directie in principe altijd iemand op de werkvloer aanwezig is. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt en dat wij korte lijnen hebben naar de uitvoering.
Bezoek website

Auping Plaza Enschede

Iets buiten het centrum van Enschede vind je beddenzaak Auping Plaza. Deze beddenzaak bied het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken. Onze adviseurs zijn pure Auping specialisten die alles kunnen vertellen over de vele mogelijkheden, inclusief de laatste trends.
Bezoek website

HOTEL RESTAURANT “DE LOENERMARK”

Loenen (Gld) ligt midden in Nederland tussen de steden Apeldoorn-Arnhem-Zutphen. Is zeer makkelijk te bereiken via de autosnelweg A 50, maar zo gauw u afrit 23 neemt, voelt u de rust die de Veluwe uitstraalt. Centraal in dit kleine dorp ligt ons hotel, doch de bewoners achter ons zijn de vogels, herten, wilde zwijnen, schotse hooglanders, schapen etc., want ons hotel grenst aan het bos en heideveld.
Bezoek website
© 2018 North-East Holland Chapter Borne - Website powered by Berings ICT Diensten