september, 2019

29sep10:3017:00GEANNULEERD: WIM KNIP MEMORIAL RIDE OUTDe jaarlijkse Ride-Out waar we onze, helaas te vroeg, ontvallen leden herdenken.10:30 - 17:00

Evenement details

Beste allemaal,

 

Na lang wikken en wegen hebben we toch moeten besluiten de Ride Out te annuleren.

 

De weersvoorspellingen zijn zodanig dat er op meerdere plekken in het land evenementen reeds zijn afgelast, maar ook in onze regio zijn de voorspellingen erg slecht. En dan juist op die momenten en plaatsen waar wij zijn. Hierover zijn we eerder deze week ook al benaderd door een aantal van jullie, maar toen leken de voorspellingen nog de goede kant op te gaan, maar helaas! Een moeilijke beslissing gezien de achterliggende gedachte van deze ride out, maar veiligheid krijgt bij ons dan toch voorrang!

 

Wel willen we de BBQ doorgang laten vinden! Jullie worden dan ook om 14.30 uur verwacht bij restaurant Het Coopmanshuys,  Bedrijvenpark Twente 305, 7602 KL Almelo. Daar zullen we om 14.45 uur de groepsfoto maken en om 15.00 uur gaan BBQ-en.

 

Namens het bestuur,

 

John Zandbergen

Assistant Director

HOG North-East Holland chapter


 

De jaarlijkse ride out waarbij we onze, helaas te vroeg, overleden leden herdenken. Geheel in stijl eindigen we deze rit met een barbecue. Ook maken we bij het eindpunt de jaarlijkse Chapterfoto (tegen 14.30 uur)

 

Hier aanmelden

Meer

Tijd

(Zondag) 10:30 - 17:00

Organisator

John Zandbergen

Tijdstip vertrek

14.30 uur

Eindpunt

Restaurant ‘t Coopmanshuys, Bedrijvenpark Twente 305, 7602 KL Almelo

Kosten leden

15 euro

Kosten niet-leden

25 euro

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X