Bericht van Henk Morrenhof

Bericht van Henk Morrenhof

17 mei 2018

Beste Harley vrienden,

Allereerst bedankt voor de mooie kaart met treffende teksten en de grote fruitmand die ik heb gekregen. Zoals de meesten wel weten ben ik met mijn mountainbike op mijn wekelijkse rondje tegen een boom gefietst en met diverse verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Hier ging de meeste aandacht uit naar de gebroken nekwervels welke middels een operatie weer in lijn zijn gezet. Inmiddels ben ik weer thuis maar het herstel zal nog een tijdje in beslag nemen. Nu ik weer overeind krabbel beginnen de gekneusde en gebroken ribben en schouder zich te melden, maar dit zal ook wel weer helen. Ik kan alweer voorzichtig naar de garage lopen om mijn Harley over haar bol te aaien maar direct daarna moet ik weer een poosje plat op mijn bed in de kamer. Ik heb geluk gehad dat ik alles nog bewegen kan maar desondanks als ik de motoren langs mijn huis zie rijden kriebelt het wel een beetje. Hopelijk kan ik na het herstel weer met jullie mee rijden maar het is nog even afwachten of dit goed verloopt.

Allemaal veel plezier dit seizoen en uiteraard rij voorzichtig.

Mocht je in de buurt van Hellendoorn komen, de koffie (of wat anders) staat klaar.

 

Groet, Henk Morrenhof.

 

PS: O ja  de mountainbike staat te koop.

 

 

Terug naar overzicht
© 2018 North-East Holland Chapter Borne - Website powered by Berings ICT Diensten